De goedkoopste van Nederland met Blues Hog Meater Dammers Angus & Oink Black Ranch Pitmaster heel veel
0

Vis

Gebruik deze keer geen hengel bij de BBQ maar een spatel!

Kom je er niet uit, heb je vragen of wil je advies? Vraag het aan Rick!

Rick voor al jouw rookhout

Filter op Gerecht

Filter op Merk

Filter op Smaak

Filter op Vleessoort

12.25
Adviesprijs:  14,95
12.25
Adviesprijs:  14,95
12.25
Adviesprijs:  14,95
12.25
Adviesprijs:  14,95
8.95
Adviesprijs:  9,95
9.95
Adviesprijs:  10,95
9.95
Adviesprijs:  10,45
9.-
Adviesprijs:  9,95
16.95
Adviesprijs:  19,95
32.40
Adviesprijs:  37,35
69.95
Adviesprijs:  70,45
10.95
Adviesprijs:  17,95
Tijdelijk uitverkocht
6.95
Adviesprijs:  9,95
Tijdelijk uitverkocht
7.-
Adviesprijs:  10,95
6.95
Adviesprijs:  9,95
6.36
Adviesprijs:  8,95
6.36
Adviesprijs:  8,95
6.36
Adviesprijs:  8,95
6.36
Adviesprijs:  8,95
Tijdelijk uitverkocht
46.85
Adviesprijs:  53,85
12.95
Adviesprijs:  14,95

Een korte uitleg over Vis

Als een vis in het water, een heerlijk stukje zalm of witvis op de BBQ met een schijfje citroen.
Dat klinkt toch lekker als visliefhebber?

Zo zijn er verschillende vissoorten op onze mooie aardkloof die uit 71% water bestaat. Zoetwater of zoutwater vissen alles is ook te bereiden op de BBQ.

Een bekende houtsoort waar de meeste mensen gebruik van maken op de BBQ is van zogenaamd cederhout, maar ook op een bedje van hooi wordt vaak gebruik om vis te bereiden op de BBQ.

Ook zijn er DutchOvens, een mooie gietijzeren ketel waar schelp- of schaaldieren zoals mosselen in worden klaargemaakt.

Welke rub of saus kies jij? Of blijft het toch alleen bij zout en peper, hier onder zijn door ons de lekkerste gekozen die bij een visgerecht horen.

0
    0
    Winkelmandje
    Je winkelwagen is leegSluiten