Over ons

Ons verhaal

Het begon tijdens Pasen allemaal met een grap die werkelijkheid is geworden. Met een passie voor grillen en barbecueën hebben Arjan en Rick de basis gebouwd van Grill Discounter. Jouw go-to webshop voor jouw meest gebruikte BBQ spullen.

Arjan

Met zijn Bastard Urban probeert hij alles uit de barbecue scene te bereiken.

Met een pilsje in zijn linker hand en de spatel in de rechter is er geen enkel stuk vlees die door hem niet gebakken zal worden.

Rick

Deze vrolijke Grillmeister met de altijd glimmende Bastard large en zijn Ugly drum smoker is een vrijetijds roker met een passie voor Spareribs.

Een uurtje meer of minder BBQ'en draait Rick zijn arm niet voor om!

Jij

Zonder jou is ons team natuurlijk niet compleet. Jij bent de cherry on our pie, het fruit in onze Sangria, de Barley (gerst) in onze Whiskey... - Nou, je begrijpt het punt vast.

Zonder jou is onze grill-hobby niet wat het moet zijn!

Wat maakt jullie (ons!) zo uniek?

Onze liefde voor het vuur uit de barbecue natuurlijk! Hobbies mogen altijd geld kosten zegt men. Ergens zit hier natuurlijk een kern van waarheid in maar daar waar je voor een mindere prijs je BBQ spulletjes kunt krijgen is het altijd beter natuurlijk. Zo houd je uiteindelijk geld over om nóg meer Grill spullen te kopen! Veel voor weinig is ons motto en hier zijn wij zelf natuurlijk ook gek op. Mocht je het ergens niet met een prijs eens zijn kun je ons natuurlijk altijd een berichtje sturen. Wij zijn de beroerdste niet.

Laagdrempeligheid speelt bij ons ook altijd een hele grote rol. Wij zijn Rick en Arjan en jij bent onze broeder van een andere moeder. Wij behandelen je zoals je zelf ook graag behandeld wilt worden. Niet gek toch? Zeker omdat hobby’s altijd een ‘bondende’-factor hebben.

Zo kunnen wij uren slap babbelen over een gerecht wat wij jaren terug eens gemaakt hebben. Dit zul je vast wel herkennen! En als afsluiter; Wij komen tesamen.